Създай продаващ

Oнлайн магазин

Нека да ви помогнем

Преминете на следващо ниво

    United Kingdom

    Защо ви е необходим уебсайт?

    Причини заради които си струва да се замислим

    • Понастоящем присъствието на компания в онлайн средата е задължително
    • Tърсенето на информация, продукти или услуги чрез Интернет се развива и неимоверно нараства.
    • Това е най-добрата, съвременна форма за маркетинг
    • Можете да стартирате проект за уебсайт веднага!
    Нашето портфолио
    Image Description
    Стъпки за изграждане на уебсайт

    От къде да започнем?

    Пишете ни на office@lemon.bg или ни се обадете +359(0)52 940 335

    Ако се нуждаете от безплатна консултация, помощ или повече информация за услугите ни

    Поръчайте обаждане
    Видове уебсайтове

    Какъв уебсайт ви трябва?

    img

    Бизнес уебсайт

    Бизнес сайтът е подходящ, както за страртиращи фирми, така и за големи компании, защото има минимален, но достатъчен обем на информация. Работи като визитка, която съдържа основни факти и цифри за основните дейности и услуги на фирмата, информация за контакт.

    img

    Корпоративен уебсайт

    В сравнение с бизнес сайта, корпоративният е много по-сериозна структурна единица. Такива сайтовете работят като инструмент, който помага за привличане на нови клиенти и партньори, разширява пазарите и увеличава рейтинга и доверието в света на бизнеса. Разработването на корпоративен сайт може да е доста по-бързо в сравнение с онлайн магазин или портал.

    img

    Промоционален уебсайт

    Промоционалният уебсайт е правилният избор, в случай че искате да рекламирате нещо в интернет. Уебсайт, който изглежда като онлайн брошура, ще се превърне в рамка за Вашата рекламна кампания. и ще привлече вниманието на много потенциални клиенти, които биха могли да получат цялата необходима информация за Вашите продукти, услуги или събития.

    img

    Уебсайт-каталог

    Уебсайтът-каталог е онлайн версия на вашия каталог с продукти. Това е логически структуриран каталог, чиято основна роля е да привлича клиенти. Поставянето на подробна информация за вашите продукти на страниците на уебсайта ще се превърне в чудесен инструмент за популяризиране на вашата компания в интернет.

    img

    Електронен магазин

    Онлайн магазинът е уебсайт-каталог, където клиентите могат не само да виждат продуктите, които предлагате, но и да поръчват онлайн. Това става чрез поставяне на продуктите в количка за пазаруване и избор на най-добрите методи за доставка и плащане. Основните характеристики на този сайт са удобство и функционалност. Ако трябва да продавате в интернет, можете да поръчате разработка на онлайн магазин.

    img

    Уеб портал

    Порталът е вид уебсайт със собствена индивидуалност и предмет. Структурата и функционалните модули на този сайт се конфигурират по начин, по който посетителите получават най-пълна информация за конкретна тема. По правило портала има новини и събития, форуми, където можете да обсъдите някаква тема, да изразите мнението си. Доста често в порталите присъстват функции от всички видове уебсайтове.

    Lemon.bg е една от най-добрите компании за разработка на уебсайтове в България

    Lemon.bg разполага с отличен екип от професионалисти в областта на уеб разработките, който е съставен от експерти в анализирането и разработването на стратегии. Основната цел на компанията е да предостави онлайн решения от световна класа с пълна грижа и отдаденост към клиента.

    Lemon.bg ще Ви помогне да се откроите от конкуренцията

    Разбираме напълно, че атрактивен, мобилен и сигурен уебсайт, вече е задължителен елемент от успешния маркетинг на всеки съвременен бизнес. За това разработваме оптимизирани уебсайтове, които лесно се откриват от потенциалните клиенти и успешно ви откроят от конкуренцията.

    Lemon.bg предлага решения от край до край

    Нашите най-модерни решения за уеб разработки са уникално проектирани да отговарят на вашите специфични потребителски изисквания. Независимо дали искате да разработите уебсайт от една страница или уебсайт на корпоративно ниво, ние ще направим всичко бързо и с професионализъм.

    Стартирайте проект за уебсайт

    Готови ли сте да започнете?

    Lemon.bg разполага с отличен екип от професионалисти в областта на уеб разработките, който е съставен от експерти в анализирането и разработването на стратегии. Основната цел на компанията е да предостави онлайн решения от световна класа с пълна грижа и отдаденост към клиента.

    Поръчайте обаждане Безплатна консултация