Създай продаващ

Oнлайн магазин

Нека да ви помогнем

Преминете на следващо ниво

  United Kingdom

  Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван

  5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни

  • lorem ipsum е елементарен
  • примерен текст, използван когато неизвестен
  • но е навлязъл и в публикуването на
  • напечата с тях книга с примерни
  Нашето портфолио
  Image Description
  Стартиране на онлайн магазин

  От къде да започнем?

  Пишете ни на office@lemon.bg или ни се обадете +359(0)52 940 335

  Ако се нуждаете от безплатна консултация, помощ или повече информация за услугите ни

  Поръчайте обаждане
  Основни функции и модули

  Какво е нужно на всеки онлайн магазин?

  img

  Количка за пазаруване

  Количката е най-важният елемент от вашия онлайн магазин. Ето защо, чрез натрупания с времето опит, ние проектираме едно приятно изживяване за клиентите на магазина, което насочва техния фокус върху това, което е важно.

  img

  Отзивчив дизайн

  Дизайнът играе важна роля за всеки онлайн магазин, затова ние го проектираме с добър потребителски опит (UX) и интерфейс (UI), така че да бъде лесен за употреба и да изглежда ефирен и чист на всички резолюции и устройства.

  img

  Платформа и продукти

  С помощта на съвременните CMS платформи за електронна търговия е по-бързо и лесно от всякога да управлявате вашия продуктов каталог - от складовата наличност и ценообразуване, до персонализирано описание с видеа, снимки и др.

  img

  Поръчки и клиенти

  Можете да управлявате своите поръчки много лесно, защото ще имате възможност за промяна на детайлите в поръчката или добавяне на отстъпка. Освен това, ще имате подробни отчети за продажбите и достъп до историята на поръчките на всеки клиент.

  img

  Маркетинг и SEO

  Множество маркетингови инструменти ще са на ваше разположение 24/7, за да ви помагат да продавате повече. Купони, отстъпки, продукт на деня и много други, вече ще са или ние ще интегрираме на всяка платформа за електронна търговия.

  Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна. Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания като Aldus PageMaker, който включва различни версии на Lorem Ipsum.

  Стартирайте онлайн магазин

  Готови ли сте да започнете?

  Lemon.bg е една от най-добрите компании за разработка на електронни магазини в България, която предлага изключително качествени онлайн решения за малкия и среден бизнес. Изграждаме атрактивни, сигурни, многоезични и отзивчиви онлайн магазини, които са с винаги висока призводителност на всякакъв вид устройства.

  Поръчайте обаждане Безплатна консултация